ÜLKE BİZİ MODEL ALMALI

ÜLKE BİZİ MODEL ALMALI

Kocaelispor teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, “Geçen yıl başardığımızı model olarak almaları gerekiyor. Yönetimiyle, basınıyla seyircisiyle...

Kocaelispor teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, “Geçen yıl başardığımızı model olarak almaları gerekiyor. Yönetimiyle, basınıyla seyircisiyle bu ülke bizi model almalı” dedi

BAHANE ÜRETMEYECEĞİZ

Kocaelispor teknik direktörü Ümit Metin Yıldız antrenman öncesi, yeni sezonla ilgili açıklamalar yaptı.İyi ve dürüst futbol oynayacaklarını dile getiren Yıldız,” İlkelerimizden taviz vermeden topun oyunda kalma süresini artırmak istiyoruz, bunu rakiplerimizden de bekliyoruz.Şehre sakatsız ve keyif veren bir takım izlettirmek istiyoruz.Ayrılanlar oldu, altyapıdan gelenler oldu.Hiçbir şekilde bahane üreten bir insan değilim.En iyisini yapmak için uğraşacağız “ dedi.

GEÇEN YILI BAZ ALMAYIN

Teknik direktör Yıldız sözlerine şöyle devam etti : 26 Temmuz tarihine kadar İzmit’te çalışacağız, daha sonra 10 günlük kamp için Bolu’ya gideceğiz. Kısa süreli tatil sonrası 5-6 günlük yine kamp yapacağız. Kadromuzda 4 kaleci ve 23 futbolcumuz var, Mesut’un sakatlığı sürüyor. Lig kadromuzu şekillendirmek için çok erken. Bunu gelen oyuncularımızın performansları belirleyecek. Geçen seneyi baz alarak hareket edersek büyük hayal kırıklığı yaşarız “ diye konuştu.

DÜNÜ UNUTMALIYIZ

Geçtiğimiz sezon 127 profesyonel takım içinde transfer yasağı olan 2 takımdan biri olduklarının altını çizen Teknik adam Ümit Metin Yıldız,” Mersin bulunduğu ligden düşerken, biz direkten dönen bir top ile üst lige çıkamadık. Üzerinden zaman geçince ne tür başarı olduğu ortaya çıkacak. Dün dünle berabere gitti, bugün yeni bir şeyler yapmalıyız. Mevcut durumumuz antrenman sonunda ne kadar üstüne çıktık veya altına düştük. Ona bakmalıyız “ dedi.

SONUÇ ODAKLI YAŞIYORUZ

Teknik adam Yıldız, “ Ülkenin sorunu sonuç odaklı yaşaması. Rakipten iyi veya kötü olabilirsiniz. Mutlu sonla biten Türk filmlerinden sonra hedefiniz ne olacak. Hayat bitmiyor. Sürekli gelişme göstermek zorundasın. Gençlere topyekun destek vermeliyiz. Bizim için harika bir şans. Ciddi anlamda altyapı ile entegre olacağız, takımdaki ağabeyler, basın destek olmalı. Seyirci yapılan ilk hatadan sonra protesto etmemeli. Bu çocukları çınar ağaçlarına çevirebiliriz “ diye konuştu.

KAFA KARIŞIKLIĞI VAR

TFF’nin 2 ve 3.Lig’de Akademi Liglerini neden kaldırdığını anlamadığını belirten Yıldız, “ 3.Lig’e yaş haddi getirildi, askerlik problemi var, birde alınan bu karar ile genç oyuncular nasıl yetişecek. Kafa karışıklığı var. Geçen yıl başardığımızı model olarak almaları gerekiyor. Yönetimiyle, basınıyla seyircisiyle bu ülke bizi model almalı. Bu yoklukta bu güzellikler yaratılıyor. Şimdi bunu konuşmak lazım. Ama kimsenin umurunda değil. Biz balıklarla uğraşmaktan suyun kirli olduğunun farkında değiliz” dedi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.