TÜMSİAD GEBZE ŞUBESİ’NDEN:  İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı

TÜMSİAD GEBZE ŞUBESİ’NDEN: İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı

   Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından iftar programı yerine, ihtiyaç sahipleri için yardım tırı organizasyonu...

 

  Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği(TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından iftar programı yerine, ihtiyaç sahipleri için yardım tırı organizasyonu gerçekleştirildi. Şube önünde yapılan uğurlama törenine, Gebze Müftüsü Orhan Örnek ile dernek Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

   TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, bu yıl da geçen sene olduğu gibi iftar programı yerine ihtiyaç sahibi insanlara yardım yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. İftar programlarında harcanan masrafların yerine ihtiyaç sahibi insanlara gıda kumanyası yardımı yapılmasını yönetim kurulunda ele alarak bu şekilde değerlendirmeyi uygun bulduklarını belirtti. Başkan Korkmaz, bu vesileyle tüm halkımızın mukaddes Ramazan ayını kutlayıp, ülkemize ve milletimize huzur ve bereketler getirmesi temennisinde bulundu.

  TÜMSİAD Gebze Şubesi önünde yapılan ve Gebze Müftüsü ’nün de katılımlarıyla gerçekleşen uğurlama töreniyle yardım tırı, yapılan dualar eşliğinde Reyhanlı’daki ihtiyaç sahiplerine Beşir Derneği aracılığıyla gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.