BU GURUR SPORCU BAŞKANIN

BU GURUR SPORCU BAŞKANIN

 Atletizm’den sonra Karatede de başarıdan başarıya koşan Darıca Belediye Eğitim Spor Kulübü, Milli Takım’ın adeta ’fabrikası’ haline geldi....

 

Atletizm’den sonra Karatede de başarıdan başarıya koşan Darıca Belediye Eğitim Spor Kulübü, Milli Takım’ın adeta ’fabrikası’ haline geldi. Bu çerçevede Darıca Belediye Eğitim Spor Kulübü’nden 5 sporcu, Milli formayla madalya şansı arayacak. Son Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eray Şamdan, Avrupa ikincisi ve Balkan Şampiyonu Meryem Mazlum, K.Efe Egemen, M. Oğuz Şahin ve Yiğit Oruçoğlu uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil edecekler.

ERAY, DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA YARIŞACAK

Fas’ta yapılacak olan Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Eray Şamdan ile Meryem Mazlum geçtiğimiz Salı günü milli takım sporcuları ile birlikte kampa girdi. Eray ve Meryem’in derece elde etmesi beklenirken, Eray’ı Fas’tan sonra Dünya Şampiyonası bekliyor olacak. Babası Adnan Şamdan’ın izinden giden Eray, Ekim ayında İspanya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. 24-27 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan Karadeniz ve Hazar ülkeleri Karate Şampiyonası’nda ise Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nden K.Efe Egemen, M. Oğuz Şahin ve Yiğit Oruçoğlu ülkemizi Yıldız Milli Takımı’nda temsil edecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.