TUKSIAD iftarında il çağrısı!

TUKSIAD iftarında il çağrısı!

 Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, önceki akşam katıldığı TÜKSİAD iftarında Gebze’nin il olması çağrısını bir kez daha yineledi....

 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, önceki akşam katıldığı TÜKSİAD iftarında Gebze’nin il olması çağrısını bir kez daha yineledi. Çiler, bu konuda tüm STK’lardan destek istediğini dile getirdi.

Tüm Kobi Sanayici ve işadamları Derneğinin düzenlediği geleneksel iftar programı Ramada Otelde gerçekleşti. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programına AK Parti Gebze ilçe Baskanı Hasan Soba, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Ciler ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Eski Milletvekilleri Eyüp Ayar, Cemalettin Kafli, AK Parti eski il Başkanı Mahmut Civelek, TÜBITAK ve KOSGEB ve OSB'lerden temsilciler, STK Başkanları TÜKSIAD eski Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslanturk iftar sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Derneğin yaptığı çalışmaları katılımcılara anlatan ve hedeflerinden söz eden Aslantürk, “Sanayi bölgesi Kocaeli’de faaliyet göstermek omuzlarımızdaki yük ve sorumluluğu arttırıyor.” Dedi. Aslantürk ayrıca, Türkiye’nin yüzde 98’inin KOBİ olduğunu ve KOBİ'lerin sesi olmak için çalışmaların devam edeceklerini söyledi. 

GEBZE’NİN İL OLMASI GEREKİR

GTO Başkanı Nail Çiler ise Gebze’nin Büyükşehirli il olması gerektiğine dikkat çekti. Çiler; “Mevcut nüfusumuz ortada. Hangi açıdan değerlendirirseniz değerlendirin Gebze'nin il olma konusunda kriterleri fazlasıyla mevcuttur. Bu konuda mücadeleme siz de katılın ve bir olalım. Bir olursak bunu başarırız. Bu doğal bir durumdur. Bir çocuk büyük ve evden ayrılmanın zamanı gelir. Kendi evini kurmak ister. Kendi yağıyla kavrulur. Gebze'nin de evden ayrılma zamanı gelmiştir." dedi. Gebze’nin gücünü de anlatan Çiler; "Şimdi size sorsam Gebze’de kaç verdi dairesi var diye? herkes 1 diyecektir. Gebze'nin Temmuz ayından itibaren 4 vergi dairesi olacak. Vergi tahakkuku konusunda İstanbul'u ardımızda bırakarak ilk sıraya yerleştik.” Dedi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.