DARICA ZORU SEVER

DARICA ZORU SEVER

 Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, kritik Diyarbekirspor deplasmanı öncesinde iddialı ve güven dolu açıklamalarda bulunarak, ‘’Allah’ın izniyle...

 

Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, kritik Diyarbekirspor deplasmanı öncesinde iddialı ve güven dolu açıklamalarda bulunarak, ‘’Allah’ın izniyle Diyarbekirspor’u yenip geleceğiz. Biz zoru severiz’’ dedi.

İnişli-çıkışlı geçen dönemlerde takımının arkasında duran ve futbolcularına her daim güven veren Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Diyarbekirspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyleyerek güven dolu açıklamalarda bulundu. Grupta tüm deplasman maçlarının zor olduğunu ancak Diyarbekirspor maçının en zorları arasında yer aldığını belirten Başkan Öztürk, ‘’Geride kalan 8 haftaya baktığımızda kağıt üzerinde basit gözüken maçlarda puan yitirdik. 0-0 biten Erciyes maçı kabul edilir bir durum değil. Ancak görüyoruz ki Van BŞB, A.Demir ve Tire 1922 gibi zor rakiplere karşı da iyi futbol oynayarak kazandık. Biz zoru severiz. Diyarbekirspor’u yenip geleceğiz” dedi.

‘’1 PUAN DÜŞÜNCESİ AKLIMIZDA YOK’’

Geçen sezon Play-Off yarı finalinde kaybedilen maçın bu sezonki maça etki etmeyeceğini belirten Başkan Öztürk, lig maçının bambaşka bir havada oynanacağını belirtti. Futbolcularıyla toplantı yaparak maçın önemine anlattığını belirten Mustafa Öztürk, ‘’Takımımızda moral ve motivasyon açısında hava gayet iyi. Sezonun ilk maçıymış gibi iştahlı bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmamız gerektiğini söyledim. Futbolcularımız maçın öneminin farkındalar. Kesinlikle 1 puan düşüncesi aklımızda yok. Biz oraya kazanmaya gideceğiz” dedi.

‘’6 PUANLIK BİR MAÇ DEĞİL’’

Ligin ikinci yarısındaki maçların daha belirleyici olacağını savunan Başkan Mustafa Öztürk, ‘’Diyarbekir ile oynayacağımız maçı 6 puanlık bir karşılaşma olarak görmüyorum. Rakibimiz kendini ispatlamış, her yıl şampiyonluk yarışının içinde olan bir takım. Bu sezon da yukarıyı zorlayacak takımların başında geliyor. Fakat biz bu maça 3 puan olarak bakıyoruz. Kritik virajı kayıpsız geçerek haftaya sahamızda Turgutluspor’u yenerek zirveyi ele geçirmek istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.