Trump’tan hayatını kaybeden askerin eşine şok sözler

Trump’tan hayatını kaybeden askerin eşine şok sözler

ABD Başkanı Trump, yaptığı gaflara ve düşüncesiz açıklamalara bir yenisini ekledi. Nijer'deki bir görevde saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Çavuş...

ABD Başkanı Trump, yaptığı gaflara ve düşüncesiz açıklamalara bir yenisini ekledi. Nijer'deki bir görevde saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Çavuş La David Johnson'ın hamile eşine taziye telefonu etti. Trump, "Ne için başvurduğunu biliyordu... Fakat ölmesi can yakıyor" dedi.

Yaptığı açıklamalar ve aldığı kararlarla ABD’yi adeta ikiye bölen ABD Başkanı Donald Trump’ın yeni bir gafı ortaya çıktı. Trump, iki hafta önce Nijer’de yaşanan bir çatışmada hayatını kaybeden Çavuş La David Johnson’ın acılı eşini aradı.

Telefonla taziye dileklerini sunmak isteyen Trump, öyle bir açıklama yaptı ki adeta kaş yapayım derken göz çıkardı. Myeshia Johnson ile 5 dakikalık bir telefon görüşmesi yapan Trump, “La David Johnson askere yazılırken ne olacağını biliyordu… fakat yine de böyle bir şeyin yaşanması can yakıyor” dedi.

Johnson çifti

Johnson çifti

Görüşme sırasında acılı kadının yanında olan Cumhuriyetçi Senatör Frederica Wilson, “Kısa süren görüşmede ben de bulundum ve sadece bunları söyledi” diyerek tepki gösterdi. Bu açıklamanın ardından sosyal medyada birçok kullanıcı Trump’ı sert bir dille eleştirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.