TOA - E KULÜBÜNDEN ÇİNTİMAR’A ZİYARET

TOA - E KULÜBÜNDEN ÇİNTİMAR’A ZİYARET

 TOA E-Spor Kulübü Başkanı Ahmet Bozyel ve yöneticileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı ziyaret ettiÜlkemizde yeni faaliyet...

 

TOA E-Spor Kulübü Başkanı Ahmet Bozyel ve yöneticileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı ziyaret etti

Ülkemizde yeni faaliyet gösteren ve Gençlik Spor Bakanlığı Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonuna bağlı yürütülen E-spor Kocaeli’de TOA E-Sports Club Team Of Anatolia ( Anadolu’nun Takımı ) adı ile faaliyet gösteriyor, Türkiye ve Avrupadan Koç, Sporcu ve Piskoloğu’da bulunmakta olan gençlerin bir araya gelerek ilkleri oluşturduğu TOA E-Spor Kulübü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl MüdürüMuzaffer Çintimar’ı ziyaret etti.Kulüp Başkanı Ahmet Bozyel , Takımlardan Sorumlu Koç Uğur Mahir Özkaya ve Kulüp Genel Menejeri Uğur Yılmaz , İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı ziyaret etti. Kulübün yetkilileri kulübün geleceği ve projelerinden bahsetti, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

DÜNYA İLE YARIŞIYORUZ

 

Görüşmeler ağırlıklı olarak bu sporun dünyadaki yeri, maddi bütcesi, ödül havuzu ve tesisleşmesi ve ailelerin bu spora tepkileriyle alakalı olarak gelişti. Görüşmede Kulüp başkanı bu spor branşının sporculara velileri tarafından nasıl bakıldığını ve sporcularının maaşlı profesyonel olarak gündelik hayatlarından kopmayacak şekilde çalıştığını anlatırken, piskolog doktorlardan destek alınarak hayatlarına rahat birşekilde devam ettirdiğini aktardı. Sporcuların herkesin kendi evinden bu sporu yaptığını herkesin kendi maddi kaynaklarıyla bilgisayarlarıyla yarışmalara katıldığını ortak bir ağ üzerinden oynadıklarını aktardı. Oyuncuların eğitim seviyesinden de bahsedilirken, seviyenin gayet iyi olduğunu aktaran ülkeminizin en iyi üniversitelerinde okuyan öğrencilerimizin olduğunu aktaran başkan sıkıntımız bilgisayarları olan birlikte buluşabileceğimiz en azından birlikte bir kamp yapabileceğimiz bir alana ihtiyacımız var dedi ve görüşmeyi sonlandırdı.

 

ÇİNTİMAR BAŞARI DİLEDİ

 

Kulübün bilgilerini alan ve E-sporların dünyadaki ve Türkiye’deki yeri ve konumundan bilgisinin olduğunu ve büyük organizasyon şirketleri E-spor branşında bizlere başvurur ise tesislerimizde büyük organizasyonlar için burada görmeyi isteriz ve birlikte organizasyon yapmak isterseniz gençlerimize yer ayarlayabileceğinden söz etti. Hangi branşta olursa olsun spora ve sporcuya destek olmak ve spor tesislerinin sporcularla dolu olmasını gittikçe artarak devam etmesini isteyen İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Toa E-spor Kulübü ve yöneticilerine başarılar dileyerek turnuvalarda başarı beklediğini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.