Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile beraber hayatınızın öne...

 

Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulma ile beraber hayatınızın öne çıkacağı konular dostlar, arkadaşlıklar, üye olduğunuz gruplar, kulüpler, sosyal ilişkileriniz, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler.

Bu tutulma ile bazılarınız arkadaşlar gruplarınızdan özgürleşmek ve bağımsızlaşmak adına ayrılabilir, bazılarınız ise yeni gruplara, kulüplere, STK’lara üye olabilirsiniz. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz. Revize edebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var. Sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Bu hafta kendinize yeni bir akıllı telefon, elektrikli ev aletleri alabilirsiniz. Son teknoloji ürünlerine daha çok ilgili olabilirsiniz. Tutulma etkisi ile oldukça eğlenceli bir davete, partiye davet edilebilirsiniz. Bu partide çok eğleneceğiniz muhakkak! Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olacaksınız.

Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Katılacağınız kalabalık davet veya organizasyonda yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Bu hafta daha çok sosyalleşme zamanı! Evde çok fazla zaman harcamayın. Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve 20 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri oldukça sosyal, hareketli, dışa dönük bir süreç içine sokacak. Bu tarihe kadar türlü aktivitelere katılabilir, hatta sizde organize edebilirsiniz. Hayatınıza yeni kişiler katılabilir. Arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak.

Bu süreç sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tam da sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Venüs keyif, mutluluk ve haz ile ilişkilendirilir. Arkadaşlarınızla tiyatro, sinema, moda, sergi gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Haydi bir güzel haber daha sizlere! Bu tarihe kadar iş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz güzel gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz.Sizleri sosyal ortamınızda daha da popüler bir hale getirebilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.