Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Bu tutulma en çok size yarayacak belli ki! Tutulmanın...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Bu tutulma en çok size yarayacak belli ki! Tutulmanın odaklanacağı konular aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler, hayatın zevk ve keyif veren yanları, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır.

Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek! Fakat evli iseniz şayet, eşinizde size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer ki hamilelikle ilgili bir beklentiniz var ise bu tutulma zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz. Eğer ki işiniz sahne, sanat odaklı bir iş ise ajansta ya da bir başkası sayesinde gelebilecek yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. İş hayatınızda küs ve problemli olduğunuz kimselerle barışmak, kırılan kalpleri onarmak için harika bir hafta. İş hayatınızda minik bir ödül alabilir, patronlarınız tarafından övgüler alabilirsiniz. Her şekilde iş hayatınız ve çalışma ortamınıza ilişkin pozitif etkiler hakim olacak.

Güneş/Satürn etkileşimi ile seyahat planları yapabilirsiniz. Bilginize bilgi katacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bilgilenebileceğiniz, bir şeyler öğrenebileceğiniz sohbetlerinizin sayısı bu hafta çok daha fazla olabilir. Evinizdeki veya iş yerinizdeki evrakları tasnif etmek, telefonunuzun içini düzenlemek, eğitim ve seminerlere katılmak için de harika bir zamandasınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.