Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Bu hafta iletişimle ilgili problemler pik yapabilir. Bunun yanı sıra komşularınız, kardeşleriniz...

 

Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Bu hafta iletişimle ilgili problemler pik yapabilir. Bunun yanı sıra komşularınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki özellikle kadınlarla ilişkilerinizde kriz yönetmeniz gerekebilir. Çevrenizdeki insanlara karşı katı, soğuk ve geçimsiz davranmamaya özen gösterin.

Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak Retrosu, düz hareketi derken 10 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim hayatınızda biraz geri planda kalır ve kendinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekir. Bir takım dedikodular, arkanızdan çevrilen işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. İletişim bu noktada biraz daha içe dönük olacaktır. Hayatı sorgulayabilir, hangi yöne doğru gideceğinizi düşünebilirsiniz. Aslında bunun olası en iyi yanı gelecekle ilgili bir takım planlar yapmaktır. Hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağınıza dair planlar yapmaktır.

Düşündüklerinizi, isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilir, çekinebilirsiniz. Fakat bunu yapmaz iseniz kazana siz olursunuz. Bilinçaltı, rüyalar, psikoloji gibi konuları araştırabilir, okuyabilirsiniz. Kendi iç dünyanız ile iletişimde olacağınız bir süreç olacak. Bu süreçte kendinizi çok da fazla ifade etmek istemeyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.