Telekom Gebze’de yok!

Telekom Gebze’de yok!

 Haber/ Mustafa ArslanTürk Telekom’un Gebze’de müdürlüğü kapatması büyük sıkıntıları da beraberinde getirdi. Devrilen direkler, bağlanmayan...

 

Haber/ Mustafa Arslan

Türk Telekom’un Gebze’de müdürlüğü kapatması büyük sıkıntıları da beraberinde getirdi. Devrilen direkler, bağlanmayan telefonlar ve çözülemeyen sorunlar, Telekom’u Gebze’de yok olma noktasına getirdi.

Bir zamanlar Gebze’nin en gözde kurumlarından olan Türk Telekom, kısa bir süre önce sessizce Gebze müdürlüğünü kapatarak şefliğe dönüştürdü. Gebze Telekom’un şefliğe dönüşmesi ile var olan sorunlar daha da arttı ve vatandaşı isyan noktasına getirdi. Gebze’nin birçok yerinde devrilen ve yan yatan telefon direkleri ile kopan telefon kabloları ile aylardır giderilemeyen telefon ve internet arızaları vatandaşı isyan noktasına getirdi. Gebze’de 1995 yılında günlük telefon verilmeye başlandı ancak bugün telefon almak isteyen vatandaşların aylarca beklediği ileri sürüldü. Arızaların da uzun süre giderilemediğini söyleyen vatandaşlar, Gebze Telekom’da muhatap bulamadıklarını ifade ettiler. Öte yandan sanayinin kalbi Gebze’nin Telekom şefliği ile idare edilmesinin zor olacağı ifade edilirken, Gebze Telekom Müdürlüğünün de bir an önce geri getirilmesi gerektiği vurgulandı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de muhtarların en çok SEDAŞ ve Telekom’dan şikayette bulunduğuna dikkat çekmişti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.