Tatlıkuyu Vadisi’ne inşaat izni

Tatlıkuyu Vadisi’ne inşaat izni

   **Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Tatlıkuyu Vadisi’nin 2. etabının olduğu yerde 3 bin 715 m2’lik bir alan Kamuran...

 

 

 

**Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Tatlıkuyu Vadisi’nin 2. etabının olduğu yerde 3 bin 715 m2’lik bir alan Kamuran Akbay Şirketler Grubuna verilip inşaat izni verildiği öğrenildi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’ne inşa ettiği Tatlıkuyu Vadisi’nin 2. etap çalışmaları devam ediyor. Dolgu işlemi tamamlanan Tatlıkuyu Vadisi’nin ikinci etabında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından fidan dikimi ve çimlendirme çalışmaları sürdürülüyor. Ancak vadinin 1308/4 Sokak üzerinde bulunan ada nosu 875 parsel numaraları 10-11-12 olan toplam 3 bin 715 m2’lik bir alana Kamuran Akbay Şirketler Grubu’nun inşaat yapmaya başladığı görüldü.

DERE YATAĞINDA BULUNUYOR

Vadinin 1308/4 Sokak üzerinde bulunan ada nosu 875 parsel numaraları 10-11-12 olan toplam 3 bin 715 m2’lik bir alanda daha önceden başka birilerinin arsası olduğunu ancak Gebze Belediyesi tarafından istimlâk yapıldığı öğrenildi. İstimlâk yapılan yerin Kamuran Akbay Şirketler Grubu’na nasıl ve kimler tarafından verildiği kamuoyu tarafından merak konusu oldu. Tatlıkuyu Vadisi’nin 2. etap içerisinde yer alan arsanın dere yatağında olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.