Tartışmada polisin babası öldürüldü!

Tartışmada polisin babası öldürüldü!

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 35 yaşındaki polis memuru Murat Boylu, mesai bitiminin ardından Darıca’da bulunan evinin alt sokağında...

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 35 yaşındaki polis memuru Murat Boylu, mesai bitiminin ardından Darıca’da bulunan evinin alt sokağında motosikletli bir grubun saldırısına uğradı. Olayı evinin balkonundan gören 57 yaşındaki baba Canşah Boylu, ayırmaya gittiği kavgada, oğlunun tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 13 yıllık polis memuru Murat Boylu, akşam mesai bitiminde Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki ikametine gitmek üzereyken sokakta oynayan küçük kızını da yanına aldı. Küçük kızıyla evine yürüyen Murat Boylu, Yiğit Sokak üzerindeyken yanlarından hızla geçen bir motosiklet üzerindeki 2 kişiyi yavaş gitmeleri konusunda sözlü olarak uyardı. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, motosikletli 2 kişi üzerinde üniforma bulunan polis memurunun uyarısına hakaretle karşılık verdiklerini ve kavga etmek için motosikletten indiklerini belirttiler. 

İddiaya göre, bu sırada az ileride bulunan ve motosikletteki 2 kişinin arakadaşları oldukları ileri sürülen 4-5 kişinin de olaya karıştığı ve polis memuru Murat Boylu’nun üzerine yürüyerek saldırdıkları ifade edildi.

Çıkan kavga sırasında kendisini ve kızını korumak isteyen Murat Boylu’nun cebinden çıkardığı göz yaşartıcı spreyle grubu dağıtmak istediği ancak başarılı olamadığı öne sürüldü.

Kavgayı Sinem Sokak’taki evlerinin balkonundan gören polis memurunun babası Canşah Boylu, koşar adım geldiği olay yerinde grubu ayırmak isterken, gruptan bir kişinin Murat Boylu’nun belindeki tabancasını almaya çalıştığı bu sirada yaşanan boğuşmada silahın ateş alarak çıkan kurşunun baba Canşah Boylu’ya isabet ettiği öğrenildi.

Olay yerinden kaçan şahısların ardından 112 Acil Servis Ambülansıyla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cansah Boylu’nun koltuk altından vurulduğu tespit edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen  Cansah boylu kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.