Sünnet şöleni gerçekleştirildi

Sünnet şöleni gerçekleştirildi

 Dilovası Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni kapsamında Dilovalı 300 çocuk anlaşmalı özel hastanede sünnet...

 

Dilovası Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni kapsamında Dilovalı 300 çocuk anlaşmalı özel hastanede sünnet edildi.

Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçede Geleneksel hale gelen Sünnet Şöleni, 18 Ağustos Cumartesi günü Belediye Meydanında Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Anadolu Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı Proje Yöneticisi Toygun Şenüçler, STK başkanları, muhtarlar ve ilçe halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 

ÂŞIKLAR AİLELERİ EĞLENDİRDİ

 

Sünnet Şöleni programında aşık olarak iştirak eden Mustafa Özdemir, Adem Aydıner, Tacettin Dursun, İsrafil Daştan, Mustafa Aydın, Dursun Doğan Kevseri, Ercan Haletoğlu, Fevzi Türkel, Tahir Taşdemir atışmaları ve türküleri sünnet olan çocukları ve aileleri gönüllerince eğlendirdi. Ayrıca Etkinlik kapsamında sırası ile ilçemizin yerel sanatçıları Cihan Akboğa, Rızgan ve Oktay İşleyen seslendirdiği şarkılar ile devam ederken Folklor ekibinin gösterileri ile son buldu.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.