“Suni tartışmalar yapılıyor”

“Suni tartışmalar yapılıyor”

 Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Nurettin Çelik, yaptığı yazılı açıklama ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında Kocaeli...

 

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Nurettin Çelik, yaptığı yazılı açıklama ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında Kocaeli Üniversitesi’ne yerleşen öğrencileri tebrik ederek başlayan Çelik, Türkiye’nin suni tartışmalar ve polemik siyasetinden dolayı bir türlü gerçek gündemine dönemediğini kaydetti.

PYD’YE GİDEN SİLAHLAR

Türkiye’nin dört bir taraftan kuşatma altına alındığına vurgu yapan Çelik, “ABD’nin PYD’ye gönderdiği silah ve mühimmat miktarı 1000 TIR’ı geçmiş. İçinde Türkiye’de bile olmayan silahlar var. Özel plakalar basılıyor, yeni bayraklar asılıyor. Bizim geleceğimizi silahla tehdit edenlerle dost olmadığımız gibi düşmanlarımıza silah desteği verenlerle de dost olamayız” dedi.

GUANTANAMA BENZERLİĞİ

Hapishanelerdeki doluluk oranlarının yüzde 106’lara vardığını hatırlatan Çelik, mahkûmların üç vardiya nöbetleşe uyuduğunu belirterek, “Adalete güven yüzde 15 seviyesinde. Guantanama işkence evi gibi tek tip kıyafetin gündeme gelmesi yanlış. Bu tek tip kıyafette Guantanamo benzetmesini de yanlış buluyorum. Darbecilerin göğsüne yabancı yazılarla ‘kahraman’ yazılmasının tedbiri öncesinden alınmalıydı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.