STK başkanlarıyla toplantı

STK başkanlarıyla toplantı

  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile bir araya gelerek yapılan ve yapılması...

 

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile bir araya gelerek yapılan ve yapılması düşünülen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı’nda ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Teras Cafe&Restaurant Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Gürün,  Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti İlçe kadın ve gençlik kolları başkanları, , Darıca G.B. Kulüp Başkanı Mücahit Vural ve STK Temsilcileri katıldılar.

Toplantıda konuşan Başkan Şükrü Karabacak, ilçede yapılacak olan ve yapılması düşünülen projeleri STK’larla paylaşmak ve bunlar hakkında görüş alışverişinde bulunmanın yanı sıra halkın da talep ve isteklerini dinleme açısından bu tür toplantıları önemsediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.