Stajyer muhasebeciler sertifika aldı

Stajyer muhasebeciler sertifika aldı

 Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’nu başarıyla tamamlayan...

 

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’nu başarıyla tamamlayan 41 stajyere sertifikalarını verdi.

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası(KSMMMO) başarılı bir eğitime daha imza attı. KSMMMO ve TESMER işbirliği ile stajyerler için açılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’nun sona ermesiyle sertifikalarını sahiplerine takdim etti. Kursa katılım gösteren 45 kişiden, başarıyla tamamlayan 41 stajyer belge almaya hak kazandı. Sertifika törenine; KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, Başka Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör, Oda Sekreteri Cengiz Tosun, yönetim kurulu üyelerinden Hamit Akbulut, Taner Öner, Veysel Çelik, TESMER kurulundan Başkan Yardımcısı Necat Çakır, Sekreter Engin Eroğlu, eğitimcilerden Doç. Dr. Ahmet Cemkut Badem, Ali Yazıcı, Hafız Coşkun ve stajyerler katılım gösterdi.

“BU BİR GELECEĞE HAZIRLANMA EĞİTİMİ”

Sertifika töreninde konuşan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “216 saatlik eğitiminizi başarıyla tamamladınız. Böylece Mart ayı içerisindeki gerçekleşecek olan sınavlarınıza da hazırlanmış oldunuz. Tüm kurul üyesi arkadaşlarım adına hepinize tek tek başarılar diliyorum. Umarım sınavınızı da başarıyla gerçekleştirirsiniz ve en kısa sürede aramıza katılırsınız. Sınava mümkün olduğunca rahat girmeye çalışın. Bu bir geleceğe hazırlanma eğitimi. Bizim mesleğimiz süreli güncellenen ve yaşam boyu eğitim almamızı gerektiren bir alan. Sizler de ilerleyen zamanlarda da bu eğitimlere katılmaya çalışın mesleki bilgilerinizi hep güncel tutmaya özen gösterin” diyerek stajyerlere önerilerde bulundu.

STAJ SÜRELERİ KISALDI

Gökmen’in konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri ve TESMER yönetimi iyi dilekleriyle, kursu tamamlayanlara sertifikalarını teslim etti. TESMER tarafından gerçekleştirilen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu, 4 Kasım 2017 tarihi ile 6 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 216 saatlik eğitime katılan 45 kişiden 41’i devam zorunluluğuna uyarak kursu başarıyla tamamladı. Bu kursa katılan stajyerlerin üç yıl olan staj süreleri beş ay kısalmış oldu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.