“Sorunları takip ediyoruz”

 “Sorunları takip ediyoruz”

 ** Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze bölgesinin sorunlarını yakından takip ettiklerini söyledi. Karaosmanoğlu,...

 

** Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze bölgesinin sorunlarını yakından takip ettiklerini söyledi. Karaosmanoğlu, ulaşımdaki sıkıntıların yeni yapılacak kavşaklar ve toplu taşıma ile çözülebileceğini vurguladı.

 

Gazetemizin sahibi İsmail Kadı ve Haber Müdürümüz Mustafa Arslan, kısa bir süre önce babasını ve halasını kaybeden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze’deki makamında ziyaret ederek, taziye dileklerini ilettiler. Ziyarette Gebze bölgesinin ulaşım sorununa dikkat çeken gazetemizin sahibi İsmail Kadı, bölgede sorunun her geçen gün çıkılmaz hal aldığını ve Anibal ve GOSB kavşağı başta olmak üzere beli noktalara acil çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Gebze bölgesinin ulaşım sorununu yakından takip ettiğine dikkat çekerek, Anibal kavşağı ile ilgili sürekli Karayolları genel müdürü ile görüştüğünü söyledi. Daha önce belirtildiği gibi kavşağın 29 Ekim’e yetiştirilmesinin zor olacağını söyleyen Karaosmanoğlu, GOSB kavşağındaki sorunların da yeni projelerle çözüleceğini belirtti. Büyük otobüslerin hizmete girmesinin ardından OSB’lerdeki ulaşım sorununun çözüldüğünü de söyleyen Karaosmanoğlu, Gebze-Darıca metrosu ile tüm servis sorununun toplu taşıma ile çözüleceğine değindi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.