SKANDALSINIZ!

SKANDALSINIZ!

 Son maçını 25 bin kişiye oynayan Gebzespor’un final maçını 5 bin kişilik Kütahya Tavşanlı stadına veren TFF skandal gibi karar imza attı. Son...

 

Son maçını 25 bin kişiye oynayan Gebzespor’un final maçını 5 bin kişilik Kütahya Tavşanlı stadına veren TFF skandal gibi karar imza attı. Son Sapanca maçında koltuk kapmaca yarışına giren  Gebze yerel yönetimi haksızlığa seyirci kalıyor.

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMAYIN

Play-Off maçının düşük kapasiteli stada verilmesi ortalama 10 bin taraftara oynayan, son maçında 15 bin taraftarı bulan Gebzespor’un tepkisini çekti. Mor-Beyazlı camia hatadan dönülmesi çağrısında bulundu, Amatör Kurul başkanı Ali Düşmez’i istifaya çağırdı. Gebzesporlular maçın Eskişehir ve Sakarya gibi kapasitesi büyük şehirlerde oynanmasını istiyor ve bekliyordu.

PROGRAM BELLİ OLDU

Bal 11’inci grupta normal sezonu lider bitiren Gebzespor’un 12’nci grup birincisi Yalova Altınovaspor ile oynayacağı Play-Off maçının programı belli oldu.

Önceki gün toplanan TFF Amatör Kurulu, maçı Kütahya Tavşanlı Ada Stadı’na verdi. 2015 yılında yenilenen, çok iyi bir zemine sahip olan sahanın kapasitesinin 5 bin kişi olduğu belirtildi.

22 NİSAN PAZAR

Maç 22 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 15.00’te başlayacak. Tek maç üzerinden oynanacak Play-Off mücadelesinde kazanan adını 3.Lig’e yazdırırken, kaybedene bir hak daha verilecek. Eşleşmenin mağlubu, Şile Yıldız ile Alibeyköyspor arasında aynı gün İstanbul Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak maçın kaybedeni ile karşılaşacak. Bu maçta kazanan da 3.Lig’e yükselecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.