Sinan Kol çocuklarını unutmadı

Sinan Kol çocuklarını unutmadı

HER YIL NİSAN AYININ İLK HAFTASINDA DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYOR: Gebze’de uzun yıllar eğitimcilik yapan öğretmen Sinan Kol, 1999’da ki büyük deprem...

HER YIL NİSAN AYININ İLK HAFTASINDA DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYOR:

 

Gebze’de uzun yıllar eğitimcilik yapan öğretmen Sinan Kol, 1999’da ki büyük deprem felaketinde eşi ve iki çocuğunu Yalova’da kaybetmişti.  İzmir’de öğretmenlik yapan Sinan Kol her yıl nisan ayının ilk haftasında Gebze’ye gelerek çocuklarının ve eşinin mezarını ziyaret ediyor ardından ise iki çocuğunun doğum gününü öğrencilerle birlikte pasta keserek kutluyor.

19 yıldır devam eden bu gelenek geçtiğimiz günlerde Gebze Kroman Çelik İlkokulu’nda devam metti.  Okulda ki ana sınıfında Sinan Kol’un çocukları  Ilgım ve Buket  için yaş günü pastası kesildi.  Doğum gününe okul Müdürü Zihni Aydın, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Sinan Kol yıllar önce yaşadığı acının  devam ettiğini belirterek, “Ancak  bu acı eğitimci arkadaşlarımız, öğrencilerimizin yakın ilgisi ile biraz da olsa azalıyor.  Kroman Çelik İlkokulu’nda depremde yaşamını yitiren çocuklarım Ilgım ve Buket için pasta kesildi ve onların doğum günlerini kutladık.  Herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.