ŞİMŞEKDENT’e coşkulu açılış!

ŞİMŞEKDENT’e coşkulu açılış!

 Gebze’nin A sınıfı diş Polikliniği olan Şimşekdent, Cumartesi günü Muhsin Yazıcıoğlu Parkı karşısında hizmete girdi. Açılışa Kocaeli...

 

Gebze’nin A sınıfı diş Polikliniği olan Şimşekdent, Cumartesi günü Muhsin Yazıcıoğlu Parkı karşısında hizmete girdi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Tunay Şimşek, Ahmet Emin Şimşek ve Enes Şimşek’in sahibi olduğu Şimşekdent’in Atatürk Caddesi üzerinde yapılan açılışa; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, eski ilçe başkanı Hasan Soba, Gebze Müftüsü Orhan Örnek, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, MARİMDER Başkanı Zeki Gedikoğlu, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Gebze eski belediye başkan yardımcısı Vahdettin Duran, Kars-Ardahan-Iğdır Dernek Başkanı Metin Baytöre, iş, siyaset esnaf çevresinden çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmayı yönetim kurulu başkanı Tunay Şimşek yaptı. Şimşek konuşmasında; “15 yıldır bu alanda hizmet veriyoruz, şimdi daha güzel bir mekanda ve ortamda çok daha iyi hizmet vereceğiz. Binamız üç kat üzerine ve bin 500 metre alanı ile son derece modern bir şekilde dizayn edildi. 5 uzman, 9 hekim ve 20 personel ile A sınıfı diş polikliniği olarak hizmet vereceğiz” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise Gebze’nin her geçen gün geliştiğine dikkat çekerek, “Bu mekanlar bunun bir göstergesidir. Böyle güzel ve modern mekanlarla insanımız daha güzel hizmetler alacak. Çalışanlarına bol kazançlar diliyorum” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise insan sağlığının her şeyden önce geldiğini belirtti. Türkiye’ni her geçen gün kalkınıp geliştiğini ifade eden Güler, bunun için de birlik ve beraberliğin önemli olduğunu hatırlattı. “Birlik beraberlik içerisinde olursak böyle güzel mekanlarda daha iyi şeyler üretiriz” diyen Kaymakam Güler, “çalışanlarını tebrik ediyorum, Gebze’mize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da yeni açılan işyerinin Gebze bölgesine hayırlı olmasını diledi. Herkes için ortak paydanın bu vatan olduğunu söyleyen Yaman; “Türkiye düne göre bugün çok daha iyi bir yerde. Türkiye’nin en iyi şehirlerinden biri olan Kocaeli’de yaşıyoruz. Gebze, üreten ve marka bir şehir, burada bölge halkına çok daha iyi şartlarda hizmet verilecektir. Temennimiz gelecekte bu aileyle bir hastane açılışında bir arada olmaktır” dedi. Müftü Örnek’in yaptırdığı duanın ardından Şimşekdent’in açılış kurdelesi kesildi ve davetliler daha sonra yönetim kurulu başkanı Tunay Şimşek ile birlikte binayı gezerek birimler hakkında bilgi aldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise Dt. Hümeyra Aydemir Turkal’a dişinde yapılan bir operasyonla ilgili muayene oldu.  Tunay Şimşek ise açılışa katılan tüm misafirleri ile yakından ilgilendi ve herkese teşekkür etti. Gebze Organizasyon Şafak Seymen’in ev sahipliğinde düzenlenen açılışta vatandaşların oldukça memnun kaldığı gözlendi. Merkez, 7/24 bölge halkına hizmet verecek.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.