Şile’de Körfez rüzgarı

Şile’de Körfez rüzgarı

 Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri, Şile’de düzenlenen yağlı güreşlerden madalya ile döndü. İsmail Çırak, büyük...

 

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri, Şile’de düzenlenen yağlı güreşlerden madalya ile döndü. İsmail Çırak, büyük orta boyunda birinci oldu.

MÜCADELE MÜTHİŞTİ

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri, bu yıl 11.’si düzenlenen Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri’nden madalyalar ile döndü. Yaklaşık 300 güreşçinin yer aldığı turnuvaya Güreş Koordinatörü Veysel Şirin öncülüğünde katılan güreşçiler, kürsüye çıkarak madalya almaya hak kazandı ve mücadeleleri büyük alkış topladı. Özellikle İsmail Çırak’ın performansı beğeni topladı.

 

ÇIRAK’IN BAŞARISI

Körfez’in yetiştirdiği ve gelecek vaat eden güreşçiler arasında gösterilen İsmail Çırak, büyük orta boyunda rakipleri tek tek geçerek birinci olurken, Ahmet Özlü de tozkoparan boyunda üçüncü oldu. Madalyalarını alan güreşçiler, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ederek, “Verdiği destek bizler için büyük güç oluyor. Aldığımız madalyalar Başkanımıza ve Körfezli güreş severlere hediyemiz olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.