Seymenli gençlerden tiyatro gösterisi

Seymenli gençlerden tiyatro gösterisi

 Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencilerinin aylarca emek vererek hazırladıkları İki...

 

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencilerinin aylarca emek vererek hazırladıkları İki Efendinin Uşağı adlı tiyatro oyunu izleyicileri büyüledi. Carlo Goldoni’nin yazdığı ve hala güncelliğini koruyan sınıf farkı, kadın erkek çelişkisi gibi iki temel çatışmayı veren oyunu sahneleyen öğrenciler adeta farklı bir kimliğe büründüler. Amatör bedenlere profesyonel ruhlar yükleyen öğrencilerimiz, sahnede bir başka parladılar ve seyirciyi kendilerine hayran bıraktılar.

Oyunu, Türkçe – Edebiyat Bölüm Koordinatörü Mehtap Uzun ve Edebiyat Öğretmeni Melihat Çolak yönettiler. Öğretmenlerimizin emeklerini taçlandırmak adına öğretmenlerimize çiçek takdim etmek yerine her daim kalıcı ve yararlı izler bırakmayı amaçlayan ve sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Özel Seymen Eğitim Kurumları Tema Vakfı’na öğretmenlerimiz adına beşer fidan diktirdi. Oyunun sonunda yıl boyunca büyük çekişmelerle devam eden münazara liginin takım şampiyonlarına belgeleri idarecilerimiz tarafından verildi. Her daim sanatla kalabilme dilekleri ve yüreklerden gelen alkış sesleriyle gece son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.