SEVİNDİKSPOR’UN MİLLİ GURURU

SEVİNDİKSPOR’UN MİLLİ GURURU

  Kastomunu da düzenlenen boks eğitim  kampında 2. etapta milli takım kampının  sona ermesiyle beraber kafile 17-24 TEMMUZ 2017  arasında ...

 

 

Kastomunu da düzenlenen boks eğitim  kampında 2. etapta milli takım kampının  sona ermesiyle beraber kafile 17-24 TEMMUZ 2017  arasında  Romanya Valcea şehrinde düzenlenecek üst minikler Avrupa boks şampiyonasında  sevindik spor kulübü sporcusu  semih gümüş 38,5 kg Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve sevindik spor kulübü temsil edecek.

 Milli takım antrenörü aynı zamanda da sevindik spor kulübü antrenörü Selim Vinçoğlu  kampın çok faydalı geçtiğini Semih Gümüş’ten  milli takımında altın beklediğini ve şampiyon olacağına inandığını söyledi.

Sevindikspor Kulüp başkanı Gökhan Bayramoğlu açıklamasında şunları söyledi sporcularımız Semih Gümüş, Alperen Terzi  ve  milli takım antrenörümüz Selim Vinçoğlu başarı çıtasını yükselterek çalışmalarına aralıksız devam ettiler. Gerek kulübümüz deki çalışma gerekse milli takım kaplarında çok faydalı çalışmalar imza attılar . Avrupa şampiyonasın da çifte mutlululuk yaşayacağımıza inanıyorum. Sporcumuz Semih Gümüş  ve  antrenörümüz Selim Vinçoğlu 'nu ülkemizi çok iyi temsil edeceğini ve şampiyonluğu Gebze ye getireceğine inancım tamdır. Şimdiden boks milli takımına  başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.