Sette korkunç kaza! Duygu Sarışın’ın yüzü mü yandı?

Sette korkunç kaza! Duygu Sarışın’ın yüzü mü yandı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 'Burcu Hoca' karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı....

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 'Burcu Hoca' karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı. iddiaya göre güzel oyuncunun yüzü yandı.

Sektörün önde gelenleri, oyuncular, yönetmenler, senaristler, Oyuncular Sendikası gibi kuruluşlar uyarsa da, dizi setlerindeki olumsuz şartların ortadan kaldırılması bir türlü mümkün olmuyor.

Her hafta bir film uzunluğunda dizi çekmek için koşturan set ekipleri, sağlıksız koşullarda her an kazaya davetiye çıkaran ortamlarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu olumsuzluğu son olarak Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide Burcu karakterini canlandıran genç oyuncu Duygu Sarışın yaşadı.

Sabah’ın haberine göre, Sarışın’ın dizi çekimleri sırasında yüzünde yanık oluştu. Bunun ardından çekimler hemen iptal edildi ve genç oyuncu Bağcılar Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Burada Sarışın’a acil müdahale yapıldı. Ardından plastik cerrahiye sevk edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.