Sendikalardan hükumete zam resti!

Sendikalardan hükumete zam resti!

Hükümetin memura vereceği zam oranını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Balanı Jülide Sarıeroğlu açıkladı.2018 ve 2019 için ilk ve son 5 aylar için yüzde...

Hükümetin memura vereceği zam oranını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Balanı Jülide Sarıeroğlu açıkladı.2018 ve 2019 için ilk ve son 5 aylar için yüzde 3 zam önerdi.

Hükümetin memura vereceği zam oranını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Balanı Jülide Sarıeroğlu açıkladı. Bakan Sarıeroğlu; memurlara, 2018 ve 2019 yılları için  ilk ve ikinci 6 aylarda yüzde 3'lük zam önerdi.

Kamu-Sen 3 alternatifli teklifle masaya oturmuştu

Türkiye Kamu-Sen en düşük ücretli memura 738 lira zam istedi. Memur Sen ise kümülatif olarak maaşlara en düşüğü yıllık yüzde 16.60, iki yıllık yüzde 38.52 oranında zam yapılmasını içeren üç alternatifli teklifle masaya oturmuştu.

Ali yalçın: Bu görüşme bizim için bitmiştir. Yeni makul teklifler bekliyoruz

Memur-Sen başkanı Ali Yalçın, "Hükümetin teklifi taleplerimize çok uzak" diyerek teklifi kabul edilemez buldu. Yalçın,"Anlaşılan Kamu işvereninin elindeki hesap makinası eski Türkiye'den kalma. Bu görüşme bizim için bitmiştir, yeni ve makul teklifler bekliyoruz." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.