Şehir eşkiyaları belediye otobüsüne böyle saldırdı

Şehir eşkiyaları belediye otobüsüne böyle saldırdı

Bir nakliye şirketine ait kamyonla İstanbul'un orta yerinde belediye otobüsün önünü kesip levyeyle saldıran magandalar yolculara dehşet dolu anlar yaşattı. Korku...

Bir nakliye şirketine ait kamyonla İstanbul'un orta yerinde belediye otobüsün önünü kesip levyeyle saldıran magandalar yolculara dehşet dolu anlar yaşattı. Korku dolu o dakikalar otobüsün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şehir eşkiyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Otobüs şoförünün, eşkiyaların otobüs içine girmesini engellediği dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Ataşehir’de seyir halinde giden belediye otobüsüne, bir nakliye kamyonu sürücüsü yol vermediği gerekçesiyle bağırmaya başladı. Sinirini alamayan nakliye kamyonun şoförü ardından aracını otobüsün önüne kırarak, aracından indi.

Şehir eşkiyası iner inmez kamyonun kasasının kapısını açarak levye aldı.

Şoför ve yanındaki iki kişi otobüs şoförüne bağırmaya başladı. Bu sırada kamyon şoförü elindeki levye ile otobüsün ön camına vurmaya başladı. Yolcular ise şehir eşkiyasına otobüs içinde tepki gösterdi. Kamyon şoförü tüm tepkilere rağmen hızını alamayarak otobüsün kapısına vurmaya başladı. Camı kıran şehir eşkiyası kapıdan içeri girmeye çalışınca, belediye otobüsü şoförü şahsı engelledi. Bu sırada otobüsteki vatandaşlar olan biteni korku dolu gözlerle izledi. Şehir eşkiyalarının yaşattığı dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.

ŞİRKET: ARAÇ BİZİM DEĞİL

sozcu.com.tr’ye konuşan ve firma yetkilisi olduğunu belirten Davut isimli bir kişi, “Olaya karışan kamyonu yaklaşık 2 ay önce sattık. Üzerinden bizim şirketimizin logosunu ve telefonunu sökmemişler. Biz de 3 gündür bu konuyla uğraşıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.