SEDAŞ’TAN aydınlatma odaklı çalışma

SEDAŞ’TAN aydınlatma odaklı çalışma

   “D-130 Karayolu üzerinde Gölcük’te bozuk olan aydınlatma lambalarını tespit etmek amacıyla SEDAŞ ekipleri, yol boyunca çalışma yapıyor....

 

 

 “D-130 Karayolu üzerinde Gölcük’te bozuk olan aydınlatma lambalarını tespit etmek amacıyla SEDAŞ ekipleri, yol boyunca çalışma yapıyor. Trafik ile koordinasyon sağlanarak yapılan çalışmada SEDAŞ bozuk olan aydınlatma lambalarını tespit ederek, onarımını gerçekleştiriyor.

SEDAŞ Şebeke Operasyon Ekipleri Gölcük D-130 Karayolu’nda bozuk aydınlatma lambalarını tespit ediyor. Gölcük’te Anayol üzerinde bulunan bazı aydınlatma lambalarının yanmamasından ötürü araç sürücüleri oldukça sıkıntı yaşıyordu. SEDAŞ Ekipleri bu sorunu ortadan kaldırıyor. Ekiplerin çalışmaları sırasında İzmit-Gölcük arası yol trafiği yoğunluğu artıyor olsada Trafik yoğunluğu yaşanmasına rağmen araç sürücüleri gerçekleştirilen çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ifade ediyor.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan bazı araç sürücüleri, “D-130 Karayolunda arızalı lambalara SEDAŞ’ın müdahale etmesi yol güvenliği açısından çok güzel bir çalışma. Bu çalışmayı gerçekleştiren SEDAŞ ekiplerine teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.