“Seçimden zaferle çıkacağız”

“Seçimden zaferle çıkacağız”

  Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. İlçe divan toplantısına Saadet Partisi İl...

 

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. İlçe divan toplantısına Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik İl başkan Yardımcısı Mehmet Tatlı Saadet Partisi Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

SP Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz açılış konuşmasında bizler ülkemizde kutuplaşma siyasetinin yapıldığı kardeşlerin dahi birbirlerine adeta düşmanca tavır takındığı bugünlerde

Genel Başkanımızın azim gayretini ve dik duruşunun mensupları olduklarını ifade etti.

Divan Toplantısının kapanış konuşmasını İl başkanı Nurettin Çelik yaptı. Çelik, “Türkiye deki adalet duygusu ortadan kaldırıldı bu atmosferde bir seçime gidiyoruz.

Türkiye baskın bir seçimle karşı karşıya, oylarının güneşin karşısında ki buz gibi eridiğini gören ittifak baskın bir seçim kararı aldı. Bu seçimler Saadet Partimizin en büyük zaferiyle sonuçlanacak Kocaeli’nde genciyle yaşlısıyla kadını ve erkeğiyle tüm gücümüzle çalışacağız bütün teşkilat mensuplarımızla karargâhın emrinde gece gündüz demeden gayret edeceğiz ve bu seçiminde üstesinden geleceğiz. Biz bu ülkenin baba ocağıyız ve herkese karşılıksız elimizi uzatacağız “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.