Savcı Sayan Dilovası’ndan destek istedi

Savcı Sayan Dilovası’ndan destek istedi

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen ve Savcı Sayan’ın konuşmacı olarak katıldığı "Yeni Türkiye Yolunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi"...

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen ve Savcı Sayan’ın konuşmacı olarak katıldığı "Yeni Türkiye Yolunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konulu konferans önceki gün gerçekleşti. Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen "Yeni Türkiye Yolunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konulu konferans Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Düzenlenen konferansa Savcı Sayan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, ilçe yönetimi, SKM yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Türkiye'nin hükümet sisteminin değişmesi, daha güzel, daha iyi yarınlar açısından 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun çok önemli olduğuna işaret etti.

Savcı Sayan ise yaptığı konuşmasında “Bu bir ülke meselesidir. Hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Hepimiz bu sorumluluğun bilinciyle çalışmalıyız. Bizde elimizden geldiğince ülkemizin her yerini dolaşarak halkımıza doğruları anlatmaya ve yeni anayasa için “Evet” dedirtmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız için çalışıyoruz, geleceğimiz için çalışıyoruz. Oyun çok büyük. Bu ülke 90 yıldır sürekli seçim yapıyor. Birlileri geliyor birileri gidiyor. İktidar oluyor, koalisyon oluyor. Barajın altında kalıyor. Üstüne çıkıyor. Bunların hepsi demokratik ülkede olabilecek şeyler. Bu halk yıllardır istediğini seçmiştir. İstediğini göndermiştir. Biz bunları içimizde yaşarken Avrupa’ya ne oluyor. Bu “Evet” olayı sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. İşte bunları açıkgözle görmeliyiz. Bunlar Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar. Bunlar Erdoğan’dan neden korkuyorlar. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.