Sarkuysan’dan Türk müziği konseri

Sarkuysan’dan Türk müziği konseri

 Bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından Sarkuysan üretimde 42’nci yılını yine muhteşem bir konserle kutladı. İlk bölümde fabrikanın korosu...

 

Bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından Sarkuysan üretimde 42’nci yılını yine muhteşem bir konserle kutladı. İlk bölümde fabrikanın korosu Yeşilçam şarkıları seslendirdi.  Gebze’de 45 yıl önce kurulan Sarkuysan A.Ş üretimdeki 42’nci yılını geleneksel hale getirdiği Sarkuysan Türk Müziği Korosu konseri ile kutladı. 

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde konserin ilk bölümünde Sarkuysan çalışanlarından oluşan Erbil Aydın şefliğindeki koro, ikinci bölümünde Sanatçı Ayşe Ekiz sahne aldı. Sunuculuğunu yine Jale Şengün’ün üstlendiği, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Ticaret Odası Başkanı NailÇiler’in de izlediği konserde firma çalışanları ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Sarkuysan A.Ş Genel Müdürü Hayrettin Çaycı etkinliğe katılan tüm konuklara teşekkür ederek başladığı selamlama konuşmasında firma olarak karşılıklı sevgi ve değer verme üzerinden Gebze ile bütünleştiklerini, 42 yıl önce başladıkları üretimde Gebze tercihlerinin son derece isabetli olduğunu gördüklerini söyledi. Sarkuysan’da yapılan üretimin 70 ülkeye ihraç edildiğine işaret eden Çaycı, “Bu vesileyle Gebze’nin adını 70 ülkede duyurmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz” dedi.

Eğitim, sağlık ve sporun yanı sıra kültür sanatta da yılda bir iki defa da olsa Sarkuysan Türk Müziği Korosu konseri ile Gebze’ye sosyal sorumluluk projeleri kapsamında katkılarının olduğunu ve süreceğini kaydeden Çaycı koronun tüm koristlerinin firma çalışanı ve civardan oluştuğunu dile getirdi.

Çaycı konuşmasını gecenin gerçekleşmesinde emeği olan Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyeleri’nin yetkililerine, konuk sanatçı Ayşe Ekiz’e, koro şefi Erbil Aydın’a, koristlere ve koroya eşlik eden saz ekibine, sunucu Jale Şengün Sucuoğlu’na teşekkür etti.  Daha sonra sanatçılar koro ve solo halde 16 eser seslendirdi.

Konserin ikinci bölümünde konuk sanatçı Ayşe Ekiz sahne aldı.  Program sonrası Ayşe Ekiz’in çiçeği ve onurluğu Sarkuysan AŞ Genel Müdürü Hayrettin Çaycı tarafından verildi. Koro şefi Erbil Aydın ve koristler ile sunucu Jale Şengün’e de çiçeklik ve onurlukları Çaycı ile birlikte Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve GTO Başkanı Nail Çiler tarafından takdim edildi. Konser çıkışı bayan konuklara kişisel bakım aletlerinin yer aldığı bir paket hediye paketi verildi. 




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.