ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

  Hidropaks Tayfunspor Hidropaks Gebze Tayfunspor 1.amatör kümenin 16.haftasında cumartesi (yarın) günü en yakın takipçisi Hisareynspor’u konuk...

  Hidropaks Tayfunspor

 

Hidropaks Gebze Tayfunspor 1.amatör kümenin 16.haftasında cumartesi (yarın) günü en yakın takipçisi Hisareynspor’u konuk edecek. Gebze temsilcimiz karşılaşmayı kazanması halinde bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen mücadele y Metin Oktay stadında 17.00 da başlayacak.

VURDUĞUNUZ GOL OLSUN

Sezon başından beri zirveyi bırakmayan üst düzey bir performans sergileyen namağlup Hidropaks Tayfunspor cumartesi günü Metin Oktay stadında konuk edeceği Hisareynspor maçına şampiyonluk turu atmak için çıkacak. Oynadığı coşkulu ve göze gelen futbolla dikkatleri üzerine çeken Hidropaks Tayfun yarın sahadan 3 puanla ayrılıp mutlu sona ulaşmak istiyor.

TAM KADRO

Cezalı ve sakat futbolcusu bulunmayan bordo beyazlı takım maça tam kadro çıkacak. Son 3 maçını kazanan ve son derece formda olan Tayfunspor çok koşan ve iyi futbol oynayan Hisareyn karşısında iyi mücadele edip, doğru futbolla sonuca gitmeyi hedefleyecek.

SON 2 MAÇTA 15 GOL ATTILAR

Gençlerden oluşan kadrosuyla dikkatleri üzerine Hisareyn, maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan önde pres ve ayağa hızlı paslarla her takıma sıkıntı yaratabilecek bir takım. Son 2 maçta rakip kaleye 15 gol gönderen Kocaeli temsilcisi oldukça formda.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.