ŞAMPİYON DARICA

ŞAMPİYON DARICA

 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Marmara Karate Ligi’nde şampiyon Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü oldu. Rakiplerine açık ara fark atan...

 

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Marmara Karate Ligi’nde şampiyon Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü oldu. Rakiplerine açık ara fark atan Darıcalı Karateciler, şampiyonluk kupalarını Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak’a götürdüler.

 

  Sakarya’da yapılan Marmara Karate Ligi müsabakalarını darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü zirvede tamamladı. 10 yılı aşkın bir süredir devam eden ve bu yıl 15 Temmuz Şehitleri adına yapılan Marmara Karate Ligi’nin final müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yapılan Karate Ligi finallerine 11 ilden 36 kulüp ve 748 sporcu katıldı. Karate’nin yeni markası darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Lig müsabakalarına damga vurarak kupaları topladı. Darıcalı Karateciler 21 Kupa ve 19 Madalya alarak açık ara Şampiyon olmayı başardılar.

 

AÇIK ARA ŞAMPİYON

 

5 ayaktan oluşan Ligin final müsabakaları sonunda Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Sporcuları Kupa kategorisinde 5 Birincilik, 7 İkincilik, 9 Üçüncülük kupası aldılar. Madalya Grubunda ise temsilcimiz 4 Altın, 10 Gümüş, 5 de Bronz Madalya topladılar. Birbirinden zorlu rakiplerine açık ara fark atarak zirvenin tartışmasız sahibi olan Darıcalı Karateciler, Şampiyonluk kupalarını Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’e götürdüler. Şampiyon sporcuları kutlayan Başkan Şükrü Karabacak, Darıca olarak spora ve sporcuya yaptıkları yatırımların meyvelerini, şampiyonluk kupalarıyla aldıklarını belirterek zirvede yer almaya devam edeceklerini söyledi.

 

EN BÜYÜK HEDEF OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU

 

2020 yılında yapılacak Tokyo Olimpiyatlarının önemine değinen Başkan Şükrü Karabacak, en büyük arzularının Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü bünyesinden bir Olimpiyat Şampiyonu çıkararak, bölgemize bir ilki yaşatmak olduğunu söyledi. Karabacak, Teknik Direktör Adnan Şamdan ve Baş Antrenör Ahmet Akçay’ı da çalışmalarından dolayı kutladı. Teknik Direktör Adnan Şamdan ve Baş Antrenör Ahmet Akçay da, spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, Darıca’yı Karate’de marka yaptıklarını ve başarıların artarak devam edeceğini söyledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.