ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR

ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR

 75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda şampiyon bu akşam belli oluyor. Birbirinden zorlu rakiplerine devirerek finale...

 

75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda şampiyon bu akşam belli oluyor. Birbirinden zorlu rakiplerine devirerek finale çıkan Simgem Yapı ile Farrin-Üçler, turnuvanın en büyüğü olmak için sahaya çıkacaklar. Muhteşem final saat 23.00’da başlayacak.

Ramazan ayında futbol severlere şölen havasında bir heyecan yaşatan Dostluk Turnuvası’nda bu akşam final heyecanı yaşanacak. Yarı final maçında Gemak FC karşısında mucizevi bir geri dönüş yaparak adını finale yazdıran Farrin-Üçler ile turnuvanın favorileri arasında gösterilen Simgem Yapı, final mücadelesinde kozlarını paylaşacaklar. Kadrolarından birbirinden değerli yıldızları bulunduran her iki takım, zorlu turnuvada ipi göğüsleyerek ses getirmek istiyor. Bu akşam saat 23.00’da başlayacak olan zorlu randevuyu bölgemizin önde gelen spor adamlarının da takip edeceği öğrenildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.