Sakaryaspor-Karşıyaka maçı Gebze'de

Sakaryaspor-Karşıyaka maçı Gebze'de

 Geçtiğimiz sezon Darıca Gençlerbirliği’nin grubunda play-off şampiyonu olarak 2.Lig’e çıkan Sakaryaspor, ligin ilk maçı olan Karşıyaka mücadelesini...

 

Geçtiğimiz sezon Darıca Gençlerbirliği’nin grubunda play-off şampiyonu olarak 2.Lig’e çıkan Sakaryaspor, ligin ilk maçı olan Karşıyaka mücadelesini Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynamak için resmi başvuruyu yaptı.

Bugün Gebze’ye gelerek stadı inceleyen Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Genel Müdürü olan FIFA Kokartlı eski hakem Serdar Çakman ardından Karşıyaka maçını oynayabilmek için Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne dilekçeyi verdi. TFF maçın Gebze'de oynanacak olmasından sakınca duymazken, Sakaryaspor'da resmi sitesinden yaptığı açıklamada, stadın yetişmemesi nedeniyle böyle bir karar alındığı ve müsabakanın Gebze'de oynanacağını açıkladı. Biletlerin 24 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de gişelerden satışa çıkacağını belirten Sakaryaspor Kulübü, maç günü de stattan biletlerin tahsis edilebileceğini açıkladı. Cumartesi günü Alaettin Kurt Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak olan Sakaryaspor-Karşıyaka 2.Lig maçına Gebzeli futbolseverlerinde ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.