Sağlık Müdürlüğü uluslararası kalite kongresindeydi

Sağlık Müdürlüğü uluslararası kalite kongresindeydi

   Sağlığın tüm paydaşlarını bir araya getirerek sağlıkta kalite kültürünün yaygınlaştırılması, kanıta dayalı tıp uygulamaları...

 

 

 Sağlığın tüm paydaşlarını bir araya getirerek sağlıkta kalite kültürünün yaygınlaştırılması, kanıta dayalı tıp uygulamaları ile klinik kalitenin geliştirilmesi, sağlıkta kalite alanında uluslararası bilgi ve tecrübe paylaşımının sağlanması amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen, VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi “Sağlıkta Dönüşümün II. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar” ana temasıyla 10-13 Ocak 2018 tarihleri arasında Rixos Sungate Hotel Antalya’da gerçekleştirildi.

DENEYİM VE BİLGİLER  PAYLAŞILDI

 Sağlıkta kalite ile ilgili güncel gelişmelerin, deneyimlerin ve inovatif yaklaşımların paylaşıldığı, yurtiçi ve yurtdışından akademisyenler, sağlık yöneticileri ile kamu ve özel sektör uygulayıcılarının karşılıklı olarak birikim, deneyim ve görüşlerini paylaştıkları kongreye İlimiz Hastane Başhekimleri,Kalite Yönetim Direktörleri  İl sağlık Müdürlüğü uzman ve birim çalışanları, il SKS ve verimlilik değerlendiricilerinden oluşan 21 kişilik bir ekiple katılım gösterdi .

2300 KATILIMCI

 Yaklaşık 2300 katılımcı ile gerçekleşen VII.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde Kocaeli İli S.B.Ü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2 , Seka Devlet Hastanesi 1 Poster Bildiri ve Karamürsel Devlet Hastanesi kongre fotoğraf yarışması sergisinde sergileme hakkı kazanan ‘’Gülen Gözler’’ adlı fotoğrafıyla yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.