Saadet Partisi’nden defile tepkisi

Saadet Partisi’nden defile tepkisi

Önceki gün İstanbul’da gerçekleşen bir defilede Salavat-ı Şerif’in okunmasına Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz tepki gösterdi.Korkmaz...

Önceki gün İstanbul’da gerçekleşen bir defilede Salavat-ı Şerif’in okunmasına Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz tepki gösterdi.

Korkmaz yaptığı açıklamada, “Bundan yıllar önce sinsi bir şekilde başlanılan merkezi vaaz, merkezi ezan ve merkezi hutbe ile çalışılan aşamalar şimdiler de özel teşebbüslerle yapılan organizasyonlarla İslam Dininin evrensel değerleri ile alay etmelere küçük düşürmelere kadar gidiyor. Zamanında tepki gösteren ancak sesini yükseltemeyen halk zaman içerisinde merkezi ezana, hutbeye ve vaaza alıştık. Şimdiler de aynı senaryoyu dini değerlerimiz üzerinden yapıyorlar. Bundan birkaç sene önce yine bir moda defilesinde Kur’an harflerinden oluşan transparan giysiler sergilenmişti. Şimdi ise transparan kıyafetlerin sergilendiği defileye fon müziği olarak Salavat-ı Şerif seslendiriliyor. Ve biz halk olarak sadece kınıyoruz. Artık bu anlamda yapılan saldırılara Hükümet ve Yerel Yönetimler nezdinde kınama değil yaptırım uygulanmasını bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.