Saadet Kadınlarından 23 Nisan Etkinliği

Saadet Kadınlarından 23 Nisan Etkinliği

  Saadet Partisi (SP) Çayırova İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yenimahalle Cumhuriyet çocuk...

 

 

Saadet Partisi (SP) Çayırova İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yenimahalle Cumhuriyet çocuk parkında bir etkinlik düzenledi. Folklor gösterisi, yüz boyama oyunları ve birçok çocuk oyunlarının düzenlendiği etkinliğe ebeveynlerde büyük ilgi gösterdi.

SP  Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Karacan yaptığı açıklamada,  ‘’Çocuklar bir milletin geleceğidir. Paha biçilmez değeridir. Onlara yapılan her türlü yatırım, aslında milletin kendine yaptığı yatırımdır. Ancak, bu gün çocuklar, tüm dünyada, her türlü sömürü ve istismarın ana hedefi haline gelmiş durumdadır. Merkezine insanı almayan yanlış politikaların en ağır bedelini onlar ödemektedir. Yaşanılan hadiseler, savaşlar gösteriyor ki, hak ve adalete dayalı, yeni bir dünya hedefi çocuk ve yetişkin, herkes için bir zaruret halini almıştır.

ÇOCUKLARIMIZ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Saadet Partisi olarak inanıyoruz ki, huzur ve barış dolu Türkiye hedefi; Önce ahlak ve maneviyat diyerek, hak ve adalet bilincinin verildiği, insana, doğaya ve hayata değer verildiği, özgür ve özgün düşüncenin kıymetli olduğu, yüksek standartlarda, teknik donanımlı eğitimi alan çocuklarımızla gerçekleşecektir. Onlar, en güzelini hak ediyorlar’’ dedi.

                                                                             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.