Roman takımları çalışmalarını sürdürüyor

Roman takımları çalışmalarını sürdürüyor

 Kocaeli Marmara Roman Dernekleri Federasyonu ile Kocaelispor Eski Futbolcular Derneği’nin iş birliğiyle yapılan Roman Gençleri Futbol Eğitimi Projesi...

 

Kocaeli Marmara Roman Dernekleri Federasyonu ile Kocaelispor Eski Futbolcular Derneği’nin iş birliğiyle yapılan Roman Gençleri Futbol Eğitimi Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

Proje hakkında konuşan Roman Gençleri Futbol Eğitimi Proje Koordinatörü Sadun Gemici, “Amacımız Romanların topluma entegrasyonu kapsamında sürdürdüğümüz programda roman çocuklarının ve gençlerinin futbol eğitimini reaktif etkinliklerle buluşturup sosyal gelişim, fiziksel ve piskomotor gelişimlerini sağlamaktır.2016 Kasım ayından beri üç ayrı bölgede çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yenidoğan’da Serdar Gençlerbirliği, Gültepe’de Fatih Neşespor, Terzibayırı’nda  Kalespor olarak hocalarımız İsmail Bayraktar, Yaşar Oğuz, Kenan Reka ve Hüseyin Tetik ile 300 gence eğitim vermekteyiz” dedi.

 

YENİ PROJE GELİYOR

Gençler için daha geniş kapsamlı bir proje daha yapacaklarını belirten Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erkan Aksoy ise “Kocaelispor Eski Futbolcular Derneği ile uyum içinde çalışıyoruz. Kısa zamanda da gençlerimiz için daha geniş kapsamlı bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi. Kocaelispor Eski Futbolcular Derneği Başkanı Barbaros Kırdar da, “Sosyal etkinlikleri olan bir derneğiz. Şu anda 300 olan gençlerimizin sayısını yıl sonuna kadar 500’e çıkarmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.