Rizelilerden görkemli gece

Rizelilerden görkemli gece

  **Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sahne alan Rizeliler Dernek gecesine bölge protokolünün yanı sıra vatandaşlar...

 

 

**Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sahne alan Rizeliler Dernek gecesine bölge protokolünün yanı sıra vatandaşlar adeta akın ederken, sahilde adım atacak yer kalmadı.

 

Şehirler  ve Kültürler Kaynaşması etkinliklerinde sahne alan Rizeliler gecesine Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve  MKYK  Üyesi Zeki Aygün olmak üzere Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,  Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Rizeliler Derneği Başkanı İsmail Kurt yaptığı kısa selamlama  konuşmasında geceye katılan herkese teşekkür etti.

ERDOĞAN’IN HEMŞERİLERİNE SELAM OLSUN

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı selamlama konuşmasına geceye katılanları selamlayarak başlarken “Neşeli insanların memleketi, hırçın Karadeniz’in en asi kıyısı olan Rize ve Rizeliler Darıca’ya hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Rize zümrüt yeşil yaylaları, derin vadileri ve kaleleriyle bir tabiat cennetidir. Ülkemizin en güzel yaylası Ayder Yaylası, İkizdere Yaylası ve Ilıca Kaplıcaları, mıhlaması, fındığı, çayı, Anzer balı, tulum ve horonu ile Rizedeyiz bu akşam.

Yiğitliği ile kararlılığı ile, dünyadaki mazlumların umudu, suskun dünyanın hür sesi, Dünya lideri, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi olan Rizeli hemşerilerim, gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz, iyi eğlenceler diliyorum.” diyerek seyircileri selamladı.

COŞKULU BİR GECE YAŞANDI

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve  MKYK  Üyesi Zeki Aygün ise kısa selamlama konuşmasında, “ Biz büyük bir aileyiz, bu tür etkinliklerle gelenek ve göreneklerimizi yaşatacağız, bir olacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” Diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından plaket takdimi yapıldı.

Gecede sahne alan Koliva Grubu, en güzel Karadeniz müziklerini Darıcalılar için seslendirirken, program yerel sanatçılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.