PTT 177 yaşını kutluyor

PTT 177 yaşını kutluyor

 23 Ekim 1840 tarihinde posta hizmetlerini yürütmek üzere Posta Nezareti’nin kurulmasıyla temelleri atılan, yüzyıllar içinde gelişerek millî bir...

 

23 Ekim 1840 tarihinde posta hizmetlerini yürütmek üzere Posta Nezareti’nin kurulmasıyla temelleri atılan, yüzyıllar içinde gelişerek millî bir kuruluş yapısına ulaşan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) 177. yaşını kutluyor.

PTT A.Ş.’nin günümüzde küresel bir marka haline geldiğini ve büyük bir kurumsal dönüşümden geçtiğini belirten PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik, “PTT A.Ş. posta ve kargo taşımacılığı başta olmak üzere bankacılık, sigortacılık, e-ticaret, lojistik gibi alanlarda başarılı faaliyetler göstererek bir holding yapısına ulaştı. 4 bin 500’ü geçen işyeri sayısı, 40 bini aşan insan kaynağı ile sürdürülebilir kârlı büyümeyi her yıl üstüne koyarak gerçekleştiren PTT’miz, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı unvanı ile küresel posta sektörüne yön veriyor, sektörün gelişimine liderlik ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.