Polis kan vermek için koştu

Polis kan vermek için koştu

 Darıca İstasyon Karakolu'na başvurarak ameliyat olacak yaşlı annesi için kana ihtiyaçlarını olduğunu söyleyen bir vatandaşın imdadına Çevik...

 

Darıca İstasyon Karakolu'na başvurarak ameliyat olacak yaşlı annesi için kana ihtiyaçlarını olduğunu söyleyen bir vatandaşın imdadına Çevik Kuvvet Polisi yetişti.

Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde ameliyet olacak annesinin kan ihtiyacını karşılamak için çaresizlik içinde arkadaşlarını ve yakınlarını arayan ve adını vermek istemeyen bir vatandaş, daha sonra Darıca İstasyon Karakol Amirliği'ne giderek, '' Annem ameliyat olacak, kan lazım, ben de bize cefakar asker ve polisimizin yardımcı olacağını düşünerek karakola koştum. Görüştüğüm amirler, bu konuda tereddüt dahi etmeden telsizden anons yaptılar. Sağolsunlar, anonsla birlikte  saniye geçmeden kan vermek isteyen polisimiz sıraya girdi.Allah devletimize, polisimize ve askerimize zeval vermesin. Allah hepsinden razı olsun'' dedi. Kan anonsu ile birlikte Farabi Devlet Hastanesi'ne koşan Gebze ve Darıca'da  görevli Çevik Kuvvet Amirliği'ne bağlı polis memurları sıraya girerek kan bağışında bulundular.

*Darıca Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.