PENGUEN KİTABEVİ’NDE SEVİLEN KALEMLERLE İMZA GÜNÜ

PENGUEN KİTABEVİ’NDE SEVİLEN KALEMLERLE İMZA GÜNÜ

  Gebze Center Penguen Kitabevi & Cafe açılışına özel yazarlarla buluşma ve imza günü düzenliyor. Deneme türündeki kitapları ve şiirleri...

 

 

Gebze Center Penguen Kitabevi & Cafe açılışına özel yazarlarla buluşma ve imza günü düzenliyor. Deneme türündeki kitapları ve şiirleri ile tanınan yazar ve şair Ali Lidar 2 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da, sevilen oyuncu Zafer Algöz ve ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi Yazar Can Yılmaz ise 3 Aralık Pazar günü saat saat 14.00’da Gebze Center Penguen Kitabevi’nde sevenleriyle buluşacak.  

 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından gerçekleştirilen Gebze Center, açıldığı günden bu yana bölge halkını pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerini ve bölge halkını kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturuyor. 

 

Türkiye’nin en büyük kitabevi olan ve tüm kategorilerde geniş kitap seçenekleri kitapseverleri bekleyen Gebze Center Penguen Kitabevi & Cafe, açılışına özel gerçekleştirdiği imza gününde ünlü isimleri Gebze Center misafirleri ile buluşturuyor.

 

Deneme türündeki kitapları ve şiirleri ile tanınan yazar ve şair Ali Lidar 2 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da, oyuncu Zafer Algöz ve ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi Yazar Can Yılmaz ise 3 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Gebze Center Penguen Kitabevi’nde sevilen kitaplarını imzalayacak. 

 

Gebze Center, ünlü yazarla buluşmak ve kitaplarını imzalatmak isteyen tüm kitapseverleri Gebze Center Penguen Kitabevi’ne bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.