Pelikan okulları başarısını sürdürüyor

Pelikan okulları başarısını sürdürüyor

 2015 yılında Gebze’de Eğitim-Öğretim faaliyetlerine başlayan Özel Pelikan Ortaokulu eğitime katmış olduğu farklı bakış açısıyla her yıl...

 

2015 yılında Gebze’de Eğitim-Öğretim faaliyetlerine başlayan Özel Pelikan Ortaokulu eğitime katmış olduğu farklı bakış açısıyla her yıl dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Açıldığı günden bu yana akademik başarılarıyla gündemdeki yerini koruyan Özel Pelikan Ortaokulu, öğrencilerinin kişisel gelişimleri üzerinde de hassasiyetle duruyor. Okul Müdürü Sibel Demir Akmusluk; ’’Bizim için her şeyden önce öğrencilerimizin kişisel gelişimleri ve eğitimleri geliyor. Planlamış olduğumuz eğitim çalışmalarının tamamında kişisel gelişim süreci üzerinde titizlikle duruluyor. Akademik başarı ise bu özellikler iyi geliştirildiğinde takdir edilebilen bir seviyeye ulaşıyor. Bunun bilincinde olarak öğrencilerimizin her şeyiyle birebir ilgileniyor onları takip ediyor ve onların eksiklerini iyileştiriyor, tamamlıyoruz. Gebze’de bir ilk olan NLP sistemi ve tamamlayıcı motivasyon eğitimi ile hayata bakış açıları değiştirilen öğrencilerimize özgüven kazandırıyoruz. Temel hedefimiz olan topluma faydalı ve vatanına bağlı sağlıklı, becerikli, sevilen bireyler yetiştirme yolunda sosyal etkinliklerden tutun, tuvalet ve hijyen eğitimi, misafir karşılama eğitimleri gibi daha bir çok eğitimlerle öğrencilerimizin kişisel gelişimine destek veriyoruz. Bu eğitimlerin yanında akademik başarısını en üst seviyeye çekmek kurumumuzun en önemli hedeflerindendir. Alanında uzman ve dinamik öğretmenlerimizin yoğun gayretleriyle öğrencilerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak Özel Pelikan Ortaokulunun ülkesine olan en büyük borcudur. ‘’dedi.

YİNE BİR İLKİ YAPTILAR!

Eğitime katkı sağlamak için her türlü fedakârlığı yapan Özel Pelikan Ortaokulu, öğrencilerinin sağlık durumlarını dahi yakından takip ediyor. 8.sınıf öğrencilerinden başlattığı ve tüm sınıflarda uygulamaya koyduğu yeni çalışmasıyla öğrencilerinin B12, D vitamini kansızlık ve demir değerlerine baktıran okul kamuoyu tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Yapılan açıklamada öğrencilerinin beslenme özelliklerinin üzerinde de hassasiyetle durulduğu belirtildi. Özel Pelikan Ortaokulunun bu bağlamda çevre hastanelerle de işbirliğine gittiği belirtiliyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.