Pelikan’da sınav heyecanı yaşadılar!

Pelikan’da sınav heyecanı yaşadılar!

 Gebze bölgesinin başarılı eğitim kurumlarından Pelikan  Koleji,10 Şubat 2018 tarihinde 4.,5.,6. ve 7. sınıflara bursluluk sınavı düzenledi....

 

Gebze bölgesinin başarılı eğitim kurumlarından Pelikan  Koleji,10 Şubat 2018 tarihinde 4.,5.,6. ve 7. sınıflara bursluluk sınavı düzenledi. Bursluluk sınavına veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Pelikan Koleji, hafta sonu bölgemizdeki öğrencilere önemli bir sınav heyecanı yaşattı. Çok sayıda öğrencinin yanı sıra velilerin de oldukça heyecanlı olduğu sınavda zaman zaman renkli görüntüler ortaya çıktı. Sınav esnasında öğrenci velilerine Kurum Müdürü Sibel Demir Akmusluk okul hakkında velilere bilgi verdi.  Okulun üç sene önce açıldığını, açıldığı günden beri TEOG’da zirvede olduğunu,  öğrencilerin hayata pozitif bakmasını kolaylaştıran Pelikan NLP Motivasyon ve  öğrencilerin sayılar arasında ilişkiyi keşfetmesini sağlayan Ritmik Abaküs dersinin sadece Pelikan Koleji öğrencilerinin faydalandığını ifade etti. Akmusluk  ayrıca; Pelikan Yaşamsal Ödevlerle ailelerin çocukları ile  kaliteli zaman geçirme imkanı verdiklerini, öğrencilerin sosyalleşmesi için kulüp faaliyetlerine önem verdiklerini ifade etti. Seminer esnasında okul velileri de  çocuklarında Pelikan Kolejine geldikten sonran davranış anlamında  büyük farklılıklar olduğunu ifade ettiler.   Ahu Uz isimli veli ‘’ İki kızımı da  Pelikan Eğitim Kurumlarına  gönderdim. Çocuklarımın başarılarının yanında, özgüven, disiplin, el becerileri yüksek, sevgi ve saygı, paylaşım, yardımlaşma ve pozitif düşünmelerine  Pelikan Eğitim kurumları ile birlikte artığını ifade etti. Okul velilerinden Yeşim  Topbaş ise; 3 çocuğunun Pelikan Kolejine geldiğini başka özel okuldan geldiğini, çocuklarının çok farklılaştıklarını, 3 kardeşin çok mutlu olduğunu, yaşamsal ödevlerle birlikte ailece daha kaliteli vakit geçirdiklerini, böyle bir eğitim kurumunu tanıdıkları için çok şanslı olduklarını ifade etti.  Okul yönetimi ayrıca velilere seminerle birlikte çeşitli ikramlarda bulunarak, kapılarının her zaman açık olduğuna dikkat çektiler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.