Pazarlarda hırsızlara dikkat!

Pazarlarda hırsızlara dikkat!

 Gebze’de son günlerde artan hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Gebze dışından gelen hırsızların...

 

Gebze’de son günlerde artan hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Gebze dışından gelen hırsızların özellikle Pazar yerlerinde ekipler halinde dolaştığı ileri sürüldü. Gebze’de ramazan ayı ile birlikte hırsızlık ve yankesicilik olaylarının iyice arttığı ileri sürülüyor. Özelikle Gebze dışından gelen zanlıların yaşlı, hamile ve dalgın kadınları hedef seçtiği, Pazar yerlerinde ise ekipler halinde dolaştığı ileri sürülüyor. Özellikle Gebze Cuma pazarını hedef seçen hırsızlık ve yankesici zanlılarının bugüne kadar çok sayıda insanı mağdur ettiği ileri sürüldü.

BAYAN POLİS VE BAYAN ZABITA OLMALI

Olayın mağdurlarından bir vatandaş, zanlıların bazen kapalı ve çarşaflı, bazen de şık giyimli bayanlar olduğuna dikkat çekerek, Cuma pazarı başta olmak üzere tüm pazarlarda bayan polis ve zabıtaların şüpheli kadınlar üzerine kimlik sorgusu yapmasını istediler. Pazarlarda görev yapan erkek polislerin üst arama ve sorgulamada yetersiz kaldığını belirten vatandaşlar, zanlıların bunu da fırsata çevirdiğine dikkat çektiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.