Palyatif Bakım Merkezleri şifa dağıtıyor

Palyatif Bakım Merkezleri şifa dağıtıyor

 İl genelindeki Evde Sağlık Hizmetleri ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli, İzmit Seka, Darıca Farabi, Kandıra, Körfez, Karamürsel...

 

İl genelindeki Evde Sağlık Hizmetleri ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli, İzmit Seka, Darıca Farabi, Kandıra, Körfez, Karamürsel Devlet Hastanelerinde bulunan Palyatif Bakım Merkezleri şifa dağıtıyor. Bu hizmeti veren hastanelerden birisi olan Körfez Devlet Hastanesinde hastalar,  farklı uzmanlık alanlarının işbirliğiyle multidisipliner olarak tedavi ediliyor.  

ÖZVERİLİ EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ

Körfez Devlet Hastanesi Evde Sağlık Ekibi 1 hekim ve 5 sağlık personeli ile günde yaklaşık 20 hastaya hizmet veriyor. Şifayı hastaların ayaklarına götüren ekip tarafından düzenli olarak değerlendirilen evde sağlık hastalarının dönem dönem hastanede yatarak tedavi edilmeleri gerekebiliyor. Bu tür durumlarda Palyatif Bakım Merkezi ile koordinasyon kurularak, yatışı sağlanıyor. Palyatif Bakım için yatışa gelen hastaların işlemlerinde yine Evde Sağlık Birimi destek veriyor. Palyatif Bakım Merkezinde uzman kadro tarafından tedavileri yapılan hastalar fizyoterapist ve diyetisyen tarafından da düzenli olarak takip ediliyor. Günlük tedavi ve bakımları yapılan hastaların egzersizleri fizyoterapist tarafından yapılarak, bilinç durumuna göre hasta ve hasta yakınlarına da bu konuda eğitimler veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.