Özel Seymen’de  söyleşi düzenlendi

Özel Seymen’de  söyleşi düzenlendi

YAZAR YİĞİT BENEK KONUŞMACI OLDU: Özel Seymen Eğitim Kurumları, Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Rahmi Seymen Konferans Salonunda Yiğit Bener’i ağırladı....

YAZAR YİĞİT BENEK KONUŞMACI OLDU:

 

Özel Seymen Eğitim Kurumları, Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Rahmi Seymen Konferans Salonunda Yiğit Bener’i ağırladı. Söyleşiye idareciler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yazarı tanıtan kısa bir sunumdan sonra “Matbaa Oyuncağı” kitabıyla söyleşiye başlayan  Yiğit Bener,  kendi çocukluğundan görsellerle sunumuna devam etti, büyüklerin de bir zamanlar çocuk olduğunu unutmaması gerektiğini vurgulaması öğrencilerde tatlı bir tebessüm oluşmasını sağladı. Matbaanın tarihi gelişimini anlatan yazar, ülkemize geç gelmesinin kitap basımını olumsuz etkilenmesinden de bahsetti. Yiğit Bener, babası ve birçok yakının yazar olduğunu belirterek  yakın akrabası olan Fikret Otyam’ın anılarından bahsetmesi, sunuma farklı bir renk kattı. Çiçek takdiminden sonra öğrencilerin kitaplarını tek tek imzalayan yazar Bener , öğrencilerin alkışlarıyla uğurlandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.