Özel İlim yeni döneme hazır

Özel İlim yeni döneme hazır

 Bölgemizin başarılı eğitim kurumlarından Özel İlim Eğitim Kurumları, yönetim kurulu başkanı ve öğretmenleri bir araya gelerek ilk toplantılarını...

 

Bölgemizin başarılı eğitim kurumlarından Özel İlim Eğitim Kurumları, yönetim kurulu başkanı ve öğretmenleri bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Geçen dönemin değerlendirmesi, önümüzdeki eğitim sürecinin planlanması, idari ve yasal prosedürlerin önemi ve sürekliliği konularına değinen Özel İlim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, ‘’Eğitimde öncelikli amacımız, kaliteli, çağdaş, bireye değer veren, milli ve manevi bilinci aşılayan-yücelten, her zaman hedefi olan ve her koşulda başarıyı kendine görev edinen kadromuz ile yolumuza devam etmektir.” Dedi.

Yapmış olduklarımızı tekrar değerlendirdiğimizde kısa zamanda güzel başarılara imza attığımızı görüyorum ama önemli olan bu başarının arttırılarak devam etmesidir. Bu noktada tüm okul personelimiz, idari kadromuz, rehberlik servisimiz ve tüm öğretmenlerimiz ile elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koyacağız’’ dedi. Akademik başarının arttırılması konusunda, Okul Müdürü Halil Bulut, işleyişin eğitim ve öğretim ayağına değindi. Ders planlama, etüt saatleri, denemeler, sosyal etkinlikler, çocukların akademik gelişimlerinin yanında sosyal gelişimlerinin de desteklenmesi konusunda yapılan ve yapılacak çalışmaların önemini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.