Özel İlim’de servis personeline eğitim verildi

Özel İlim’de servis personeline eğitim verildi

 Özel İlim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, okul servis personeline eğitim semineri verdi.  Coşkunlar Sürücü Kurslarının...

 

Özel İlim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, okul servis personeline eğitim semineri verdi.  Coşkunlar Sürücü Kurslarının da sahibi olan Nevzat Coşkun, servis yönetmenliğinden, servis hosteslerinin görev ve sorumluluklarından, okul taşıtlarında aranacak şartlardan, emniyet kemerinin gerekliliklerinden, şoför sorumluluklarından bahsetti.

‘’Çocuklarımız insanlığın ortak umududur’’ diyen Coşkun, ailelerin en değerli varlıkları olan çocuklarını teslim ederken, bizlerde aynı hassasiyet, itina güven ve sorumlulukla bu işi yerine getirmeliyiz. Eğitim, işimizin her kademesinde mevcuttur. Okulumuzda destek personelimizde, servis personelimizde daha kaliteli ve güvenli, gerekli standartlara ve donanıma sahip olmak adına gerekli eğitimleri almakla yükümlüdür. Biz elimizden gelen tüm tedbirleri alacağız. Umuyoruz ki bu ve buna benzer eğitimler her okulda gerçekleşsin, çalışanlar bilinçlensin. Kazasız ve sağlıkla bir yıl temenni ederim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.